ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відновлюють водопостачання

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал»,  завдяки досягнутим домовленостям з енергетиками,  водопостачання у місті відновлюють. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«На наших насосних станціях ввімкнули електроенергію, відтак ми працюємо над відновленням якісного водопостачання усім споживачам. Наразі нам вдалося подати воду з належним тиском у центральну частину міста, на Новий Львів та у Франківський район. До мешканців Залізничного району воду подамо до 19 год», –  зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо,сьогодні ПАТ «Львівобленерго» знеструмило об’єкти водопостачання міста через борги. Без електрики опинилася 2 головні насосні станції міста, внаслідок чого було повністю припинено водопостачання до споживачів Франківського району, Залізничного району, частину Сихівського (Новий Львів) району, мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, водопостачання центральної частини Львова та вул. Привокзальної і прилеглих до неї вулиць проводилося з пониженим тиском.

Ілюстрація pravo-znaty.org.ua