ОСТАННІ НОВИНИ

Нові тарифи на проїзд у маршрутках досі не погоджені. Садовий торгується

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що робоча група досі шукає «найбільш оптимальний варіант щодо розміру тарифу на проїзд у міському автотранспорті». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ЛМР.

«Пропозиції перевізників щодо розміру тарифу мене не влаштовують. Я проти цього. Якщо ми будемо робити коригування, то воно буде мінімальним, аби втримати ситуацію на плаву. Зарплати ж не ростуть. Хоча я й розумію перевізників – вартість палива зросла. Ми знайдемо найбільш оптимальний варіант. Це буде виважене рішення. Будьмо реалістами – ми не зможемо довго втримувати ту ціну, яка зараз є», – зазначив Андрій Садовий.

Також він додав, що у міській раді працює робоча група, завдання якої полягає в пошуку механізму компенсації для тих категорій пільговиків, яким з 1 червня скасують пільговий проїзд у транспорті.

«З 1 червня в державі скасовується пільговий проїзд. Він залишається лише для інвалідів 1-ї групи та супроводжуючих осіб. Ми повинні знайти механізм компенсації для тих категорій, які від цього постраждають», – зазначив львівський мер.