ОСТАННІ НОВИНИ

УГКЦ запрошує на фестиваль у Шевченківський гай

|

Протягом вихідних, 18-19 квітня, у Шевченківському гаю Львова триватиме сьомий благодійний фестиваль “Святкуймо Воскресіння разом”. Благодійна організація “Фундація Духовного Відродження” Української Греко-Католицької Церкви запрошує громаду та гостей міста Львова, а також переселенців зі Східної України та Криму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

“Цього року ми радо приймаємо гостей із різних областей України, різних конфесій, аби поділитися радістю Воскресіння Господнього. Воскресіння, яке ми по-особливому очікуємо і глибоко переживаємо у своїй душі. Воскресіння, яке говорить нам, що немає кінця добру і любові”, – каже отець Тарас Милян, директор “Фундації Духовного Відродження”.

Відкриватимуть фестиваль вихованці дитячого будинку сімейного типу з містечка Бібрка. Окрім того, служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, як співорганізатор фестивалю, запросила на святкування вихованців прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу зі всієї Львівщини.

 У рамках заходу в неділю також відбудеться телеміст із українськими громадами з Риму, Чикаго, Нью-Йорка та Мюнхена. Окрім того, благодійники зможуть долучитися до аукціону на підтримку розвитку соціального служіння Церкви та залучення ресурсів для програми “Люди для військових”, що її реалізовує “Фундація Духовного Відродження”.