ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові – пасажирський страйк

|

Сьогодні, 15 квітня, громадські активісти закликають львів’ян не користуватися послугами маршруток. Ініціатори пасажирського страйку вважають, що такий бойкот змусить перевізників задуматися над доцільністю підняття цін на проїзд, передає кореспондент Львівського порталу .

Листівки із закликом не користуватися цього дня міським автотранспортом активно поширюють у мережі Facebook ще з минулого тижня. Окрім того, у соцмережі створили окрему групу «Львівський пасажирський страйк».

«Перевізники вже неодноразово підвищують вартість проїзду і мотивують це тим, що потрібно ремонтувати маршрутки. Але ми бачимо на вулицях автобуси, в яких відлітають колеса, брудно і немає навіть поручнів. Кажуть, що якість послуг покращиться, але ми й далі їздимо в переповнених маршрутках, водії хамлять пасажирам і курять за кермом. Нас просто тримають за бидло, вважаючи, що у нас немає альтернативи. Львів’янам потрібно згуртуватися і дати адекватну відповідь цим маніпуляціям», – пишуть автори групи.

Отож, сьогодні жителям Львова пропонують більше ходити пішки, пересісти на велосипеди чи скористатися електротранспортом, який під бойкот не підпадає.