ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ОДА ліквідували орган, який заробляв мільйони на перевізниках

|

У Львівській обласній державній адміністрації ліквідували робочий орган, який був посередником між пасажирськими перевізниками та конкурсним комітетом. Про це сьогодні під час звіту за 100 днів своєї роботи на посаді голови Львівської ОДА повідомив Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

О.Синютка повідомив, що даний орган не був державною структурою, але тим не менше збирав з перевізників один мільйон гривень в рік за оформлення документації для учасників конкурсу. «Потреби в такій структурі немає, конкурсний комітет може сам виконувати ті функції. Тому ми ліквідували той робочий орган», – наголосив він.

Що це за посередник і на яких підставах він збирав таку суму грошей, О.Синютка волів не розповідати. Лише зазначив, що це легальна недержавна структура, яка була введена відповідними розпорядженнями.

Окрім того, він повідомив, що попередній конкурсний комітет по перевезеннях був ліквідований і створений новий. «Новий конкурсний комітет вже провів кілька засідань. Конфліктів наразі не було», – додав він.

Очільник Львівщини також повідомив, що до кінця цього року в області буде створено центр управління громадським транспортом, завдяки якому можна буде спостерігати за рухом маршрутних автобусів на території Львівської області.

 
Ілюстрація www.gazeta.lviv.ua