ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок точаться водяні бої

|

В рамках підтримки національних традицій в обливаний понеділок, 13 квітня, на площі Ринок у Львові відбуваються масові забави й обливання.

Активна зона для водних ігор та обливання  облаштована перед входом до міської Ратуші. Тут встановлені спеціальні системи, які подають воду, а також прилади для сушіння волосся.. Усім охочим взяти участь у фестивалі видають пляшки та кульки з водою.

«Наша мета – спільними зусиллями зробити обливаний понеділок організованим та веселим, щоб максимально підняти всім настрій. З попередніх років знаємо, що траплялися прикрі ситуації, коли традиційне святкування Обливаного понеділка переходило певні рамки, і гарна, весела українська традиція перетворювалась на банальне хуліганство. Тому цією акцією ми закликаємо тих, хто хоче в цей день обливатися, прийти на площу Ринок та, дотримуючись культури, обливатись досхочу», – повідомив керівник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Водяні бої триватимуть із 12.00 до 18.00 години просто неба. Усіх, хто облиється в інших куточках центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів скеровують на площу Ринок.

Фото: прес-служба ЛМР та Igor Zinkevych