ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів’янам влаштують культурні обливання під Ратушею

|

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради запрошує жителів та гостей міста провести «Поливаний понеділок» на площі Ринок. Усіх, хто обливатиме перехожих в інших районах міста, правоохоронці та волонтери скеровуватимуть на площу Ринок, передає кореспондент Львівського порталу.

«Наша мета – спільними зусиллями зробити обливаний понеділок організованим та веселим, щоб максимально підняти всім настрій. З попередніх років знаємо, що траплялися прикрі ситуації, коли традиційне святкування Обливаного понеділка переходило певні рамки, і гарна, весела українська традиція перетворювалась на банальне хуліганство. Тому цією акцією ми закликаємо тих, хто хоче в цей день обливатися, прийти на площу Ринок та, дотримуючись культури, обливатись досхочу», – повідомив керівник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Офіційне відкриття заходу о 12 годині. Активна зона для водних ігор та обливання, як і минулого року, буде облаштована на площі Ринок, перед входом до міської Ратуші. Для цього будуть встановлені спеціальні системи, які подаватимуть воду, а також прилади для сушіння волосся.

Окрім того, буде організовано ряд веселощів та водних забав. Всім охочим взяти участь у фестивалі видаватимуть пляшки та пакети з водою. Водяні бої триватимуть до 18 години просто неба.

Всіх тих, хто буде обливатися в інших частинах центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів будуть скеровувати на площу Ринок.

Фото: lufa.com.ua