ОСТАННІ НОВИНИ

Бідних львів`ян кличуть на Великодній сніданок

|

Сьогодні, 12 квітня, у дворику школи №62, що на вулиці Театральній, 15, відбудеться Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян. Сніданок розпочнеться спільною молитвою о 10 годині, передає кореспондент Львівського порталу.

До святкового Великоднього набору на кожну особу входитимуть традиційні українські продукти, а саме: паска, ковбаса, масло, сир, яйце, солодкий рулет та сік.

З метою демаргіналізації бездомних та безпритульних громадян, на Великдень у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що по вулиці Кирилівській, 3а о 10 годині також відбудеться Великодній сніданок для близько 50 відвідувачів Центру. Бездомні поснідають за підтримки церков та благодійників.

Кличко-молодший подумує про завершення кар`єри

Український чемпіон з боксу за версіями IBF, IBO, WBO і WBA у суперважкій вазі Володимир Кличко вже замислився, чи не пора йому піти зі спорту. Володимир не впевнений, що буде боксувати стільки ж, як його брат – до 41 року, повідомляє boxing-mma.com. «Важко сказати. Це те, про що я запитую сам себе. Чи Буду я готовий до цього? Ти в боксі вже так давно. Настав час піти зі спорту?. Це ті запитання, які я знову і знову ставлю собі», – розповів Володимир Кличко. Кличко-молодший перейшов у професійний бокс 18,5 років тому, а останні 11 років він нікому не програє. Нещодавно йому виповнилося 39 років. Нагадаємо, 25 квітня Володимир Кличко проведе бій проти Браянта Дженнінгса в Нью-Йорку.

Фото: ЛМР