Христос Воскрес!

|

Львівський портал вітає читачів з великим святом Христового Воскресіння. Це найважливіше з-поміж християнських свят, бо показує перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над неправдою.

Ісус Христос переніс нелюдські страждання як фізичні, так і моральні. Та коли його вороги думали святкувати остаточну перемогу, то виявилося, що ця перемога – це їхня поразка. Бо Син Божий, умерши на хресті як останній розбійник, воскрес на третій день, перемігши саму смерть.

Для нас ці події сивої давнини є символом трибу людського життя. Неможливого без болю та страждань, майже неможливого без брехні та зради близьких. Але всі ці страждання та болі роблять людину сильнішою і ведуть її до духовних висот.

Цьогорічне Господнє Воскресіння ми святкуємо в умовах неоголошеної війни на Донбасі та окупації Криму. Але вірмо, що незабаром Господь пошле нам перемогу над агресором, бо з нами правда; а де правда, там Бог і перемога. І нехай свято Божого Воскресіння дарує усім радість, справджену надію та мирне небо.

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Ілюстрація: ФБ