ОСТАННІ НОВИНИ

Як виглядатимуть на свята охоронці спокою львів’ян (телефон гарячої лінії)

|

Активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають» долучаться до охорони громадського правопорядку на вулицях Львова у період Великодніх свят. Про під час прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив голова громадського формування Іван Спринський, повідомили Львівському порталу у прес-центр «Рабів до раю не пускають».

За словами І. Спринського, близько 30 активістів «Рабів до раю не пускають» разом із правоохоронцями та іншими громадськими організаціями охоронятимуть спокій львів’ян. Як розповів громадський діяч, вони будуть одягнені у чорні форми, матимуть шеврони з написом «Рабів до раю не пускають» та пов’язку охорони правопорядку.

Окрім того, у штабі формування діятиме гаряча лінія – 0639397610. За цим номером люди можуть дзвонити і повідомляти про наявність тих чи інших підозрілих предметів у громадських місцях.

Іван Спринський також повідомив, що на час Великодніх свят та проведення заходів у їхньому формуванні створено ініціативну групу, до якої входять демобілізовані учасники АТО. Ця група виїжджатиме на місця, де виникатимуть конфліктні ситуації з військовими, які приїхали додому на ротацію, або на свята. Серед них буде присутній психолог, який допомагатиме залагоджувати конфлікти.

«Ми також закликаємо усіх небайдужих долучатися до охорони правопорядку і на період на Великодніх свят, і на період травневих свят. Для цього бажаючі можуть звернутися до нашого штабу на вул. Підмурній, 5, де для них буде проведене спеціальне навчання. І тільки після того, вони зможуть спільно з нашими активістами виходити на патрулювання вулиць міста», – зазначив голова «Рабів до раю не пускають».

Фото: ФБ