ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова намагатимуться традиції обливаного понеділка не перетворювати на банальне хуліганство

|

У понеділок, 13 квітня, на площі Ринок плануються Великодні забави і обливання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Дійство організовує управління внутрішньої політики Львівської міської ради, спільно з ЛКП «Львівводоканал», Холдингом емоцій «!Fest», Меркурій-Центром. Відкриватимуть традиційний захід о 12.00 год.

Перед входом до міської Ратуші планують облаштувати активну зону для водних забав. Для цього встановлять спеціальні системи, які будуть подавати воду, а також сушки для волосся. Всім учасникам фестивалю видаватимуть пляшки та кульки з водою.

«Наша мета – спільними зусиллями зробити обливаний понеділок організованим та веселим, щоб максимально підняти всім настрій. З попередніх років знаємо, що траплялися прикрі ситуації, коли традиційне святкування обливаного понеділка переходило певні рамки, і гарна, весела українська традиція перетворювалась на банальне хуліганство. Тому цією акцією ми закликаємо тих, хто хоче в цей день обливатися, прийти на площу Ринок та дотримуючись культури обливатись досхочу», – повідомив керівник управління внутрішньої політики Євген Бойко.

Водяні ігри та бої триватимуть до 18.00 години просто неба. Всіх тих, хто буде обливатися в інших центральних частинах міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів будуть скеровувати на площу Ринок.

Фото: blog.i.ua