ОСТАННІ НОВИНИ

Під час провокацій бойовики застосовували гранатомети та стрілецьку зброю

|

8 квітня з 18 години вечора до опівночі у зоні проведення Антитерористичної операції бандформування провели 13 обстрілів позицій українських військ вздовж лінії розмежування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

Найбільш інтенсивні обстріли відбулися на Донеччині в районі населених пунктів Піски, Широкине та Бердянське. При цьому російсько-терористичні війська продовжували застосувати заборонені Мінськими угодами зразки озброєння.

У районі селища Піски близько 18 години вечора бойовики обстріляли українські позиції із мінометів калібру 120 міліметрів, а з 19.15 до 20.00 били зі 120-мм мінометів і артилерії калібру 122 міліметра по позиціях неподалік населеного пункту Бердянське.

В районі Авдіївки і Майорська бандити під час збройних провокацій застосовували автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

Близько 20 години вечора над населеним пунктом Водяне в напрямку селища Опитне на висоті 800 метрів зафіксовано розвідувальний політ безпілотника.

«У Луганській області о 23.45 біля населеного пункту Кримське відбулося бойове зіткнення. Наші військовослужбовці дали гідну відсіч ворогу», – повідомили у прес-центрі.

 
Ілюстрація 24tv.ua