ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представлять соціальний проект, присвячений полеглим воїнам

|

Завтра, 9 квітня стартує проект «Батько героя» у Львівській галереї мистецтв ім. Б. Возницького (вул. Стефаника,3), присвячений загиблим воїнам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У соціально-мистецькому проекті представлять фільм про 25 родин загиблих бійців та покажуть фотовиставку «Портрет батька».

«Молоді фотомайстри, автори робіт, спробували донести глибокі емоції, переживання від втрати перерваного порядку передачі коду роду, що викликані смертю сина чи онука. Цей проект – це також і реквієм-пам`ять про загиблих і наше тихе дякую їм і їхнім родинам», – розповідають організатори.

Відвідувачі зможуть побачити більше 20-ти панорамних монументальних фотопортретів батьків воїнів. Також у галереї мистецтв покажуть документальний фільм на основі авторської відео- та аудіо зйомки, яку провели під час відвідин сімей загиблих хлопців з Львівської області. У цьому фільмі використані також фото та відео з особистих архівів родин.

На відкритті будуть присутні сімей 25 загиблих хлопців-бійців. Організатори проекту планують показати його у 10 країнах Європи в культурних центрах при Посольствах та українських громадах.

Фото: Львівський портал