ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикрили три гральні заклади

|

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність одразу трьох підпільних гральних закладів. Про це львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, 7 квітня, у Стрию викрили та припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів, у яких надавали послуги азартного характеру. Підпільні гральні заклади розташовувались у місцевому кінотеатрі та у нежитловому приміщенні неподалік залізничного вокзалу. Їх діяльність ретельно приховувалась від оточуючих, вхідні двері постійно закривались на замки. При цьому було повністю обмежено вхід для випадкових гравців.

 

Під час проведення санкціонованих обшуків працівники міліції виявили та вилучили у гральних закладах більше двох десятків ігрових апаратів та системних блоків комп’ютерів, за допомогою яких здійснювалась організація азартних ігор. Умовою участі в азартній грі було внесення гравцем ставки, що давало змогу отримати йому виграш.

 

Крім того правоохоронці виявили три тисячі гривень, що були виручені від організації азартних ігор, а також документацію. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за зайняття гральним бізнесом. Санкція статті передбачає штраф до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

 

Фото: ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області