ОСТАННІ НОВИНИ

Як ім`я людини впливає на її фінансову дисципліну. Цікава статистика від банкірів

|

Василі, Анатолії, Віктори, а також Наталії, Марії та Галини виявилися більш дисциплінованими позичальниками банків, ніж люди з іншими іменами. Про це повідомив у своєму Facebook перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

«Нещодавно серед математиків нашого банку виникла дискусія: люди з якими іменами є найбільш дисциплінованими позичальниками за кредитними картками. Щоб знайти цілком правдиву відповідь на це питання, ми проаналізували кредитні історії понад 12 мільйонів власників активних карток «Універсальна», – розповів Олег Гороховський.

У ході дослідження до дисциплінованих позичальників потрапили ті клієнти, які мали поповнення договорів та у яких був від’ємний баланс протягом року, але за весь рік вони не мали протермінування понад 30 днів.

 

Відтак серед жінок найвищий відсоток дисциплінованих становлять дами, які називаються Наталями, Маріями та Галинами. Замикають жіночу п`ятірку Валентини та Надії.

Серед чоловіків більш відповідально ставляться до виконання своїх фінансових зобов`язань Василі, Анатолії та Віктори. Також у п`ятірці Миколи і Володимири.

Математики ПриватБанку – це неформальний клуб співробітників банку, які у вільний від роботи час досліджують питання, що не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які можуть бути просто цікавими.