ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнулися автобус і легковик: постраждали 10 людей (фото)

|

Учора, 7 квітня, близько 20.45 на автодорозі «Львів-Рава-Руська» не розминулися автобус і легковик. Унаслідок ДТП постраждали десятеро людей. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За попередніми даними, водій автомобіля «Toyota Camry», 29-річний львів’янин, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де вчинив лобове зіткнення з пасажирським автобусом «БАЗ», сполученням «Львів-Сокаль».

У результаті автопригоди постраждали обидва водії та восьмеро пасажирів автобуса. Керманича легковика було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні із важкою поєднаною травмою. У водія автобуса, 30-річного мешканця Червонограда, – діагностували перелом ноги. Його також шпиталізували.

Наразі у лікарні перебувають четверо пасажирів автобуса, ще чотирьох постраждалих після надання медичної допомоги відпустили додому.

Триває розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. У водіїв взяли кров на вміст алкоголю.

 

Фото: ДАІ