ОСТАННІ НОВИНИ

Як виглядатиме оновлена вулиця Курбаса. Остаточний варіант (фото)

|

На вулиці Леся Курбаса тривають ремонтні роботи, після завершення яких вона стане пішохідною зоною. В оновленому вигляді вулицю містяни зможуть оглянути перед Днем міста. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Тут мають бути якісні меблі – красиві лавки, дерева, мають бути нормальні проїзди для велосипедистів, швидка, звичайно, зможе під’їхати. Думаю, ця вулиця буде одною з найулюбленіших для львів’ян», – прокоментував реконструкцію мер Львова Андрій Садовий.

 

За словами А.Садового, до ремонту вулиці долучився ресторан «Прага», який тут розташований. Він взяв на себе відповідальність за освітлення. Компанія «Онур»  виготовить вуличні меблі – спеціальні бетонні лавки.

 

«Важливо, коли тут на літо з’являться літні майданчики, щоб вони були у відповідності до здорового глузду, щоб не було видимої реклами тих чи інших брендів. Усе має бути у красивому білому кольорі, дуже інтелігентно. Це одна з умов, яку Галицька адміністрація має чітко поставити усім людям, які тут працюють», – заявив міський голова.

 

Фото: ЛМР