ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спільні патрулі Нацгвардії і міліції затримали 14 осіб за два місяці

|

У Львові спільні патрулі Нацгвардії і міліції затримали 14 осіб за два місяці. Цих громадян підозрюють у скоєнні злочинів. Щодня в обласному центрі близько 20 патрулів Національної гвардії та міліції охороняють спокій львів’ян. Про це сьогодні, 7 квітня, під час дискусії на тему «Військовий патруль на Львівщині: права, обов’язки і координація дій із правоохоронними та громадськими структурами» повідомив офіцер групи зв’язків із громадськістю та ЗМІ Західного територіального управління Нацгвардії, майор Олег Тіхов.

«Військовослужбовці Національної гвардії разом із працівниками внутрішніх справ патрулюють місто. І також є самостійні патрулі (НГ – ред.)», – каже він.

За його словами, відомчих проблем у таких випадках немає. Скоріше, навпаки, Нацгвардія лише посилює охорону громадського порядку у Львові. Так, за останніх два місяці такі спільні патрулі затримали за підозрою у скоєнні злочину 14 осіб.

«Також наші військовослужбовці, які перебувають на Сході, і там затримували підозрюваних. Але там – це вже інше питання. Щодо вилучення зброї і боєприпасів, то такі випадки теж були. Але – не у Львові, а саме в зоні АТО», – каже Олег Тіхов. 

Ілюстрація dailylviv.com