ОСТАННІ НОВИНИ

Що підготували для потребуючих львів’ян на Великдень

|

Пам’ятаючи про та родинність свята Великодня, управління соціального захисту Львівської міської ради організовує ряд заходів, спрямованих до спільного святкування потребуючих мешканців нашого міста та Великодній сніданок потребуючим. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Вже за доброю традицією, восьмий рік поспіль, у Великодню неділю, в дворику школи №62 (вул. Театральна, 15) проведуть Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян, який розпочнеться спільною молитвою о 10.00 год.

До святкового Великоднього набору на кожну особу входитимуть традиційні українські продукти, а саме: паска, ковбаса, масло, сир, яйце, солодкий рулет та сік.

Цього ж дня, з метою демаргіналізації бездомних та безпритульних громадян, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а) о 10.00 год. відбудеться Великодній сніданок для близько 50 клієнтів Центру. Сніданок відбудеться за підтримки церков м. Львова та благодійників.

ІІ. Продуктові набори нужденним

У зв’язку з настанням Великодніх днів, управління соціального захисту Львівської міської ради закупило 1,2 тис. продуктових наборів для потребуючих львів’ян, 800 з яких вже передано Українському товариству глухих. Решту вже роздають через відділи управління соціального захисту.

(до набору увійшли такі продукти: макарони, десерт «Бонжур», молоко згущене, гречка, мед, олія, печиво «Конті»).

ІІІ. Продуктові набори для підопічних Львівського міського територіального центру

Напередодні Великодніх свят львів’яни літнього віку, підопічні Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, отримали святкові подарунки від міста.

Так, 1835 підопічних цієї установи отримали продуктові набори до Пасхи. У набори увійшли такі продукти: макаронні вироби, рис, чай, солодкий десерт та молоко згущене.

IV. Заходи до Великодня для львів’ян літнього віку

З нагоди свята Світлого Христового Воскресіння, у Центрах дозвілля для літніх міського терцентру проводять ряд заходів під гаслом «Святкуймо Великдень разом»:

• майстер-класи з виготовлення великодніх композицій (розпис писанок, створення великодніх віночків, листівок тощо);

• духовні зустрічі та тематичні бесіди з настоятелями храмів;

• захід «Даруємо красу бабусям», за підтримки навчального центру «Гармонія» (безкоштовні послуги перукарів та майстрів з манікюру);

• участь підопічних терцентру в «Гаївках у Шевченківському гаю».

Впродовж Великоднього тижня в центрах дозвілля терцентру проводитимуть святкові зустрічі.

Фото: malteser.ua