ОСТАННІ НОВИНИ

9 квітня на Львівщині весняна толока – День довкілля

|

Підходить до завершення місячник озеленення, прибирання та благоустрою на Львівщині. Завершальним акордом заходу стане 9 квітня, коли на Львівщині проведуть загальнообласну весняну толоку приурочену до Дня довкілля. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

За даними відомства, впродовж місяця приведено до ладу більшість населених пунктів, доріг, сміттєзвалищ, парків і скверів.

Департамент екології та природних ресурсів також звертається до керівників підприємств, ректорів вищих навчальних закладів і директорів шкіл, органів виконавчої влади та самоврядування, усіх небайдужих мешканців Львівщини кожний на своєму подвір’ї, у ввіреній йому установі і на своїй території повинен сконцентрувати зусилля на максимально ефективному використанні цього весняного дня – завершити весняне порядкування.

Цікаво, що колектив департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації у День довкілля прибиратиме територію парку «Горіховий Гай», що на вул. Володимира Великого, де розташовані місця громадського відпочину й існує певна проблема засміченості. 

Фото: Львівський портал