ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині заґратували жінку, яка виготовляла наркотики

|

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Самбірського міського відділу міліції минулого року викрили 42-річну жінку, котра займалася виготовленням у себе в дома наркотичних засобів та продавала їх. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку у її квартирі, правоохоронці виявили та вилучили сім пляшок, які були наповнені темно-коричневою рідиною. Проведеною експертизою було встановлено, що ця рідина є концентратом макової соломки.

Крім того, працівники міліції виявили у помешканні зловмисниці два пакети з подрібленою речовиною рослинного походження, яка, за результатами експертизи, є маковою соломкою.

Також правоохоронці задокументували чотири факти збуту нею громадянам наркотичних засобів.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Під час судового засідання зловмисниця свою вину визнала повністю. Самбірський міський суд признав їй покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією всього її майна.

Фото: chto-proishodit.ru