ОСТАННІ НОВИНИ

22 бійця отримали фахову допомогу у Шпиталі ім. Шептицького

|

БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ, у співпраці зі Шпиталем ім. Митрополита Андрея Шептицького та мережею аптек «D.S.», допомагає військовослужбовцям, які постраждали у зоні АТО, в рамках програми «Люди для військових». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Шпиталь пропонує надання медичної опіки постраждалим воїнам, психологічне та духовне зцілення. Паралельно у шпиталі працює Центр психічного здоров’я, де військовим, родичам загиблих на Майдані, волонтерам, які їздять в зону АТО, допомагають подолати посттравматичний стресовий розлад (ПТСР). У Центрі працюють психіатр, психолог, соціальний працівник і священик.

Компанія «D.S.» надає 10% знижку – дисконтну картку на купівлю ліків для тих військових, які потребуватимуть довготривалого лікування.

«Фундація Духовного Відродження» взяла на себе всі видатки за медичне та психологічне обстеження і лікування бійців АТО.

«Така співпраця для нас є зараз на часі. З кожним днем кількість поранених військових збільшується, і потребуємо щораз більше ресурсів. На базі шпиталю постраждалі мають можливість пройти обстеження в амбулаторно-діагностичному відділенні та перебувати на денному стаціонарі, пройти рентгенографічне, ультразвукове обстеження та необхідні процедури у фізіотерапевтичному кабінеті, ЕКГ та ЕЕГ діагностику», – розповідає о. Тарас Милян, керівник «Фундації Духовного Відродження».

Протягом березня 2015 року вже 22 постраждалі пройшли медичне обстеження та психологічну консультацію у шпиталі Митрополита Андрея Шептицького.

«Війна після себе щоразу більше залишає «шрамів», як фізичних, так і психологічних. Хтось отримав поранення під час воєнної операції, хтось був свідком того, як ворог забрав життя побратиму, з яким ще вчора пліч-о-пліч разом захищалися від агресора, хтось вдома стоїть на колінах і благає Господа, щоб вберіг життя батькові чи сину, а хтось вже зустрів свого героя й щодня співпереживає з ним пройдений болючий досвід в зоні АТО. Люди травмовані, втомлені, знесилені. Не маємо права звикати й миритися з тим, що на Сході – війна, а маємо обов’язок всебічно допомагати один одному», – розповідають у «Фундації Духовного Відродження».

Кожен, хто хоче підтримати наших воїнів, може це зробити, звернувшись до БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ, яка діє під патронатом Митрополита та Архиєпископа Львівського. Творімо разом добро, допомагаймо тим, хто сьогодні цього найбільше потребує!