ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відкриється Великодній Ярмарок

|

Завтра, 4 квітня, на проспекті Свободи запрацює Шостий Великодній Ярмарок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Львівської міської ради.

На ярмарку представлять великодні товари від народних майстрів, а також авторські сувеніри ручної роботи.

Великоднє свято зібрало у Львові 100 учасників з різних областей України. На ярмарку можна буде придбати сувеніри, прикраси, аксесуари, вишиванки. Вже вдруге у Львові свої керамічні роботи представлять майстри зі Слов’янська. Також на ярмарку будуть представлені страви з різних національних кухонь.

«Цьогоріч ми святкуватимемо Великдень раніше, ніж у попередні роки, але погода, сподіваємося, не стане на заваді. Передвеликодній Львів творитиме теплу і затишну атмосферу. Приємно, що постійно зростає кількість учасників Великоднього Ярмарку. Це підприємці з багатьох міст України. Географія проекту давно вийшла за межі Західної України. Ми тішимося, що знову беруть участь підприємці і майстри зі сходу. Львів вкотре засвідчує свою відкритість і гостинність», – говорить Ігор Фіняк, головний організатор Великоднього Ярмарку у Львові.

Під час Шостого Великоднього Ярмарку щотижня з п’ятниці до неділі працюватиме традиційна Великодня майстерня біля Оперного театру. Показувати свої вміння будуть ремісники з більшості українських областей.

Новинкою цьогорічного свята стане особливий проект «Весна у віршах». Відомі львів’яни презентуватимуть сучасну українську поезію вже з завтрашнього дня.

У Страсний тиждень на Ярмарку не вмикатимуть музику і не продаватимуть слабоалкогольних напоїв.

Шостий Великодній Ярмарок на проспекті Свободи працюватиме з 4 квітня до 10 травня.