ОСТАННІ НОВИНИ

Під час «перемир’я» добровольчі батальйони готують снайперів

|

На базі добровольчого батальйону «Карпатська Січ» відкрилась школа підготовки снайперів. Про це Львівському порталу повідомив один з інструкторів снайперської-школи.

За словами чоловіка, протягом березня було підготовлено десять професійних снайперів, які будуть служити в батальйоні «Карпатська Січ».  

«Це молоді, кмітливі хлопці віком до 25 років. Чому саме снайпери, бо всім відомо, що добровольчі батальйони не мають взагалі важкого озброєння, не мають таких потрібних кулеметів, а захищати свої позиції, на передовій вони все одно чимось мусять. Тому командуванням батальйону було прийнято рішення закупити для хлопців-снайперів мисливські рушниці, які майже нічим не відрізняються від серійної військової зброї», – розповів він.

Як додав інструктор вся зброя куплена легально і хлопці мають на неї всі відповідні дозволи. 

«Хлопці, яких ми підготували, зможуть виконувати різні тактичні завдання у випадку наступу ворога. Адже вправний стрілець цією зброєю влучає в ціль на відстані 500-600 метрів», – додав він.

Окрім снайперів, добровольчі батальйони планують залучати інструкторів з саперної справи, антидиверсійної справи та інших військових ремесел.  

Ілюстрація: www.volynnews.com