ОСТАННІ НОВИНИ

У вербну неділю буде концерт

|

5 квітня, у Вербну Неділю, у рамках проекту «Духовна велич Львова» відбудеться концерт-містерія класичної музики «Страсті Христові». Захід розпочнеться о 19 годині у храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. Прот це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

Твори відомих композиторів Генделя, Баха, Брітенна та інших буде виконувати відомий камерний оркестр «Віртуози Львова». Цьогорічний концерт буде відрізнятися від попередніх зокрема місцем локації. «У минулі рази такі концерти відбувалися під відкритим простором у центрі міста. Цьогоріч вперше концерт відбудеться в іншому районі міста – на Сихові, і це добра ініціатива, адже переважно концерти відбуваються у центральній частині міста», – переконаний диригент оркестру Мирон Юсипович.

Та головною родзинкою свята стануть звучання фрагментів  промов визначного митрополита Андрея Шептицького в честь 150-річчя від дня його народження. «Митрополит Андрей Шептицький був світочем українського народу. Його промови досі є актуальними та близькими кожному»- зазначає керівник управління внутрішньої політики ЛМР Євген Бойко.

Організатори концерту запрошують жителів та гостей міста приєднатись до дійства.

 Ілюстрація uk.wikipedia.org