ОСТАННІ НОВИНИ

Потрібно відкрити доступ до статків чиновників – Дмитро Добродомов

|

Народний депутат з «Блоку Петра Порошенка», лідер громадського руху «Народний контроль» Дмитро Добродомов став співавтором законопроекту № 2423 «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення прозорості у сфері відносин власності з метою запобігання корупції» від 19.03 2015 року, який має на меті посилити прозорість у сфері відносин власності з метою запобігання корупції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі громадського руху «Народний контроль».

За словами депутата, також законопроектом пропонується надати вільний доступ до державного земельного кадастру та Єдиного державного реєстру транспортних засобів.

«Відкриття доступу до такої інформації має стати кроком у реалізації принципів відкритого та демократичного суспільства. Новий рівень прозорості повинен забезпечити реальний прогрес у боротьбі з корупцією. Але з метою уникнення розкриття персональної інформації про місце проживання особи та з метою попередження протиправних зазіхань на власність, пропонується розкривати відомості лише  щодо назви області, міста, району на території яких розташований об`єкт нерухомого майна», – сказав Дмитро Добродомов.

 Фото: lviv-udar.com