ОСТАННІ НОВИНИ

Жителів Львівщини запрошують прибратися до Великодня

|

В області триває місячник озеленення, прибирання та благоустрою. До Великодня у кожному населеному пункті мають завершити упорядкування парків, скверів, придорожніх кюветів, очищення водних джерел, каналів та водойм, а також ліквідувати усі стихійні сміттєзвалища. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

У відомстві запрошують долучатись до очистки й благоустрою міст та сіл усіх небайдужих жителів Львівщини.

«Кожен має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи. У власному дворі, на вулиці, біля під’їзду можна організувати прибирання території, висадити квіти, дерева. Адже підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до природи – це наше спільне завдання», – наголошують у Держадміністрації.

За інформацією департаменту екології та природних ресурсів ОДА, за час проведення місячника висаджено вже понад 264 тисячі дерев, 9 тис. кущів та ліквідовано 328 стихійних сміттєзвалищ.

Нагадаємо, що традиційна весняна толока на Львівщині відбуватиметься до 9 квітня. Заплановано, що 8 квітня керівництво ОДА проведуть ревізію підготовки області до Великодня.

Фото: Львівський портал