ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський чиновник розтратив пального на чверть мільйона гривень

|

Працівники транспортної міліції викрили службовця одного із львівських комунальних підприємств, який розтратив пального на чверть мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

За словами начальника лінійного відділу станції Львів Віталія Горського, розтрата пального зафіксована в період 2013 – 2014 років. За цей період службовець відповідав за контроль витрати паливно-мастильних матеріалів на підприємстві.

«Підозрюваний, будучи службовою особою, неналежно виконував свої посадові обов’язки, що призвело до розтрати паливно-мастильних матеріалів виділених підприємству. Він безпідставно списав дизпалива комунального підприємства на загальну суму понад 250 тисяч гривень, що спричинило тяжкі наслідки», – повідомив В. Горський.

Службовцю комунального підприємства оголошено про підозру у службовій недбалості. Кримінальне провадження скероване до суду для розгляду по суті. Згідно санкції статті 54-річному зловмиснику загрожує від штрафу до п’яти років з позбавлення волі.