ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в палаючій квартирі мало не згоріли матір з двома малюками

|

29 березня о 07:54 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 9-му поверсі 10-поверхового  житлового будинку у м. Львові, по вул. Роксоляни, 59. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі головного управління ДСНС України у Львівській області.

Попередньою ймовірною причиною займання стало коротке замикання внаслідок перевантаження електромережі. Власниця помешкання відчула характерне для пожежі потріскування із кімнати й одразу викликала рятувальників. Перелякана жінка самостійно вибігла із квартири.

Вже за 5 хвилин на місце події прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ. Горіння супроводжувалося сильним задимленням, через що рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці евакуювали із вищих поверхів будинку близько десятка мешканців аби гарантувати їх безпеку.

О 08:17 рятувальники у складі 2 ланок газодимозахисної служби повністю ліквідували пожежу. Внаслідок займання вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м та пошкоджено стіни і стелю на площі 30 кв.м у квартирі, де сталася пожежа.

Внаслідок події ніхто не постраждав.

Фото: tsn.ua