ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи повертають на передову важке озброєння (мапа)

|

Всупереч брехливим заявам ватажків НЗФ про відведення важких озброєнь, вчора ввечері з м. Первомайськ по українському 29-му блокпосту у Луганській області бойовики випустили 40 реактивних снарядів з установок «Град». Ще 20 ракет влучили по с. Новотошківське, що на Бахмутській трасі. Ані у лавах українських військовослужбовців, ані серед місцевих мешканців постраждалих немає. Про це розповів сьогодні на брифінгу речник штабу Антитерористичної операції  полковник  Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

Також неспокійно вчора було поблизу Авдіївки – бойовики, окрім легкого озброєння застосовують гранатомети, міномети, зенітні установки, танки. Також зафіксовано 1 випадок застосування артилерії з боку НЗФ. Загалом, на ділянку оборони сил АТО поблизу Донецька припадає близько половини усіх збройних провокацій противника за минулу добу. Вже сьогодні, після опівночі, вночі бойовики тричі порушили режим тиші, безуспішно намагаючись знайти слабкі місця в нашій обороні поблизу Донецького аеропорту.

 

В цілому, напруження зберігається по всій лінії розмежування – від Азовського моря до українсько-російського кордону поблизу Станиці Луганської.

За даними розвідки, на території, що контролюється бандформуванням «ДНР» загострюється збройне протистояння між злочинним угрупуванням «Міністерство державної безпеки ДНР» та іншими НЗФ.

 

Вчора наші прикордонники зафіксували політ 1 ворожого безпілотника поблизу Маріуполя.

Протягом минулої доби внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – було поранено.

Фото: РНБО, uapress.info