ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра на вулиці Промисловій почнуться активні ремонтні роботи

|

Станом на сьогодні на вулиці Промисловій у Львові ще тривають демонтажні роботи, а вже від завтра ремонтники планують розпочати роботи по відновленню каналізаційного колектора. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на головного інженера підрядної компанії «Онур» Олександра Добоня.

«Вже демонтовано трамвайні рейки, зараз проводиться демонтаж існуючої щебеневої основи. А завтра розпочнемо роботи по каналізаційному колектору та по дощоприймальній системі. Колектор буде відремонтовано, а на окремих ділянках замінено на новий», – розповів О. Добоні.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вул. Промислової на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького. Далі на ремонт закриють і вул.Хмельницького на ділянці від вул.Донецької до вул.Гайдамацької, а згодом – і вул.Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулицю ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Фото: Львівський портал