ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко представив нового губернатора Дніпропетровщини

|

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівництвом Дніпропетровської області представив новопризначеного Голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації – Валентина Резніченка, який до цього очолював Запорізьку ОДА. Про це повідомили у прес-службі глави держави, передає Еспресо.TV.

“Знаю цю людину 15 років як сильного і вольового ефективного менеджера. Довіряю йому і вірю, що він зможе зберегти мир і спокій в області”, – сказав Порошенко.

У свою чергу Резніченко зазначив: “Для мене велика честь очолити область. Обіцяю, Дніпропетровщина буде захищеною”.

Президент наголосив, що зараз Україна єдина як ніколи, і Дніпропетровська область була, є і буде форпостом українства. “А якщо хтось спробує розкачати ситуацію ззовні, тепер вже не те, що рік тому, – тепер маємо нові Збройні сили, нові спецслужби, які здатні підставити плече голові ОДА і захистити область”, – заявив глава держави.

Нагадаємо, колишній губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський пішов у відставку після скандалу навколо”Укртранснафти” та “Укрнафти”. Петро Порошенко заявив, що у відставці екс-губернатора Дніпропетровщини Ігоря Коломойського немає нічого особистого.

Фото: www.president.gov.ua