ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують триметрову арт-писанку

|

У Львові в рамках Фестивалю Писанок презентують триметрову арт-писанку. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Традиційний Фестиваль Писанок відбуватиметься із 3 по 19 квітня на площі Музейній (біля Домініканського собору). Просто неба відкриють Галерею писанок, де буде презентовано понад півсотні півметрових авторських писанок. Родзинкою Галереї стане трьохметрова писанка із використанням елементів художнього ткацтва та дерев’яних символів із етнічними мотивами.

До створення рекордної фестивальної писанки долучиться Львівська дитяча школа народних мистецтв під куруванням митця Лілеї Квасниці та відомий художник Уляна Нищук-Борисяк.

У  Галереї писанок поряд  із експозицією діятиме і Великодня арт-майстерня. Усі охочі, дорослі і діти, зможуть взяти  участь у майстер-класах із створення свічок-писанок.

Також у рамках Фестивалю Писанок діятиме благодійний проект «Добра Справа». Цьогоріч організатори збиратимуть кошти на обладнання палати кардіологічного профілю в І дитячому відділенні ЛОДКЛ ОХМАТДИТ.

Фото організаторів заходу