ОСТАННІ НОВИНИ

Усі молоді львів’яни призовного віку мають терміново з’явитись у військкомат

|

Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу і яким не надійшла повістка зобов’язані до 1 квітня 2015 року звернутися на призовну дільницю Галицько-Франківського об`єднаного районного військового комісаріату. Про це Львівському порталу повідомив в.о. військового комісара Галицько-Франківського ОРВК Львова Сергій Кучинський.

Потенційним призовникам потрібно з’явитися за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська , 22 кабінет № 5 до 1 квітня 2015 року.

«Всі громадяни, які підлягатимуть відправці у військові частини – не будуть приймати участі в антитерористичній операції на Сході України під час проходження строкової військової служби», – йдеться у повідомленні комісаріату.

Як відомо, згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» Галицько-Франківським ОРВК Львова проводиться призов громадян на строкову військову службу.

На підставі Указу Президента України, відправці у війська підлягаюьб громадяни України чоловічої статі, яким виповнилось 20 років та старших осіб, які не досягли 27-річного віку.