ОСТАННІ НОВИНИ

20 дітям-сиротам з Львівщини придбають житло

|

На 2015 рік в обласному бюджеті передбачено 1700 тис. грн. для забезпечення житлом близько 20 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін, купувати житло для таких дітей будуть в межах Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області на 2013 – 2015 роки.

Начальник служби у справах дітей Володимир Лис повідомив, що у Старосамбірському районі планують придбати житло для трьох, а у Кам`янка-Бузькому районі – для двох дітей-сиріт.

Натомість у селі Хватів Буського району хочуть реконструювати будівлю колишньої початкової школи під двох квартирний житловий будинок для дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку та потребують житла.

Придбати житло для чотирьох дітей-сиріт та реконструювати для однієї дитини та однієї особи з числа дітей-сиріт передбачається у Перемишлянському районі, а у Золочівському районі – для дитини, позбавленої батьківського піклування – одинокої матері, що виховує двох малолітніх дітей.

Відтак представники райдержадміністрацій мають підготувати необхідні документи на підтвердження права власності на житло, а управлінням облдержадміністрації документи для розгляду даного питання на сесії Львівської обласної ради.

 Ілюстрація www.volynnews.com