ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air закриває українську авіакомпанію. Пасажирам необхідно перебронювати квитки

|

Найбільший лоукост авіаперевізник у Центральній та Східній Європі Wizz Air різко скоротить кількість рейсів в Україну. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба авіакомпанії.

Відповідно до повідомлення, з 20 квітня група Wizz Air, яка наразі виконує 16 рейсів двома літаками, закриває свою українську авіакомпанію “Візз Ейр Україна”.

Відтак з 20 квітня 2015 року, Wizz Air Hungary буде виконувати 8 рейсів в Україну та з України – в Будапешт, Лондон, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Катовіце, Ларнаку і Мюнхен. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси на дати з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary.

4 червня 2015 року відбудеться відкриття бази в Києві, на якій буде базуватись один літак Airbus A320.

Закривають маршрути в Барселону, Валенсію, Кутаїсі, Москву, Мілан, Неаполь, Венецію. Пасажирам, які купили квитки на ці рейси, відшкодують їхню повну вартість.

Другий літак Airbus A320буде перебазовано у Кошице (Словаччина). Він буде виконувати рейси із Кошице до Мілану Бергамо та Шеффілд-Донкастера з початку червня 2015 року.

«Такі зміни пов`язані з нестабільністю у Східній Україні, девальвацією та нестабільністю місцевої валюти та впливом контролю обміну валюти. Wizz Air Hungary буде намагатись зменшити вплив даних факторів і дасть змогу Wizz Air залишатися однією з ключових авіакомпаній на українському ринку. Авіакомпанія буде готова до розширення діяльності в Україні, коли ситуація на ринку покращиться», – зазначають у компанії. 

Виконання таких рейсів буде продовжено

Київ – Будапешт

Рейс залишається без змін

Київ – Лондон Лутон

Рейс залишається без змін

Київ – Кельн

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ – Дортмунд

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ – Гамбург Любек

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ – Катовіце

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ – Ларнака

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

Київ – Мюнхен Меммінген

Необхідно перебронювати рейс через Wizz Air Hungary

 

Пасажирам, які придбали квитки на вказані вище рейси на дати, починаючи з 20 квітня 2015 року, необхідно перебронювати переліт через авіакомпанію Wizz Air Hungary, яка виконуватиме ці рейси з 20 квітня. Із цими пасажирами авіакомпанія сконтактує для повернення вартості квитка або ж вони зможуть перебронювати квитки за початковою ціною (відповідно до “Гарантії вартості квітка Wizz Air”).
 

            Рейси, які не виконуватимуться

Київ – Барселона Жирона

Київ – Валенсія

Київ – Кутаїсі

Київ – Москва

Київ – Мілан Бергамо

Київ – Неаполь

Київ Венеція Тревізо

Львів – Мілан Бергамо

Львів – Неаполь

Львів – Венеція Тревізо

 

Авіакомпанія сконтактує з пасажирами цих рейсів, щоб забезпечити повернення повної вартості квитків.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Daniel de Carvalho; “Візз Эйр Груп”; +41-22-555-98-89

Примітка:

  • Усі рейси авіакомпанії виконуються на літаках Airbus A320 на 180 пасажирів.
  • Повернення вартості та перебронювання

Компанія починає повернення вартості квитків на відмінені рейси і просить всіх пасажирів “Візз Ейр Україна” регулярно перевіряти електронну пошту, оскільки на електронну адресу, вказану під час бронювання, буде відправлено всю інформацію відносно повернення вартості квитків.

«Телефонні лінії наразі перевантажені, і час очікування може бути збільшено. Тому ми будемо вдячні, якщо Ви будете звертатись за вказаними номерами телефону лише в разі необхідності», – зазначають у компанії.

Номери кол-центру:

+380 44 206 4888

Мови: українська та російська

Години роботи: 7:00-21:00 CET

+48 22 432 4867

Мови: чеська ту польська

Години роботи:  8:00-22:00 CET

 +36 1 677 7139

Мови: англійська, французька, німецька, угорська, італійська, румунська та іспанська

Години роботи: 8:00-22:00 CET

Гарантія вартості квитка Wizz Air Hungary:

На додаток до існуючих рейсів до Будапешта та Лондона з Києва з 20 квітня 2015 року Wizz Air Hungary відкриває додаткові рейси за деякими з відмінених маршрутів “Візз Ейр Україна”. Щоб виявити лояльність до пасажирів “Візз Ейр Україна”, Wizz Air Hungary пропонує можливість придбати квитки на рейси Wizz Air Hungary після повернення повної вартості квитків “Візз Ейр Україна”. Щоб забезпечити гідний клієнтський сервіс, Wizz Air Hungary вводить так звану Гарантію вартості квитка Wizz Air. Вона буде поширюватись на бронювання окремих маршрутів або комбінацій маршрутів Wizz Air Hungary відповідно до затверджених правил та умов.

Пасажири “Візз Ейр Україна” зможуть забронювати новий квиток у кінцевий пункт призначення через Wizz Air Hungary, у тому числі на прямі рейси або рейси в пункт призначення через інші аеропорти Wizz Air. Якщо загальна вартість такого квитка буде перевищувати початкову вартість бронювати з “Візз Ейр Україна”, різниця буде повернена пасажиру у формі Wizz Air кредиту (100% повернення різниці у вартості), який може бути використаний під час майбутніх бронювань з Wizz Air Hungary).

Пасажирам, які оберуть цю опцію, буде необхідно повідомити Центр клієнтської підтримки Wizz Air Hunagry про різницю тарифів та зробити запит на Wizz Air кредит. Центр клієнтської підтримки Wizz Air Hungary поверне необхідну суму не пізніше ніж через 30 днів після запиту.