ОСТАННІ НОВИНИ

Шокін відсторонив Баганця і ще низку працівників ГПУ

|

Генпрокурор Віктор Шокін відсторонив свого заступника Олексія Баганця та низку інших працівників ГПУ від виконання обов’язків на час службового розслідування.

Про це йдеться у повідомленні відомства, передає УП

Згідно з інформацією, наказом від 25 березня також відсторонені начальника Головного слідчого управління ГПУ Щербину, старшого слідчого в особливо важливих справах п’ятого слідчого відділу з розслідування особливо важливих справ ГУ ГПУ Мороза, заступника начальника другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату ГУ процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури ГПУ Ковтуна.

Як відомо, 24 березня колишньому керівнику управління столичної прокуратури Віталію Баганцю, сину Олексія Баганця, винесено підозру у здійсненні тиску на працівників правоохоронних органів.

А 19 березня 2015 року слідчий відділ прокуратури Києва за зверненням народних депутатів розпочав кримінальне провадження стосовно колишнього начальника управління прокуратури Києва Віталія Баганця за фактом вчинення ним особливо тяжкого злочину.

Встановлено, що за сприяння Віталія Баганця на території Києва нелегально працювало близько сотні гральних салонів та підпільних казино, зокрема, так звана мережа “БОСС”.