ОСТАННІ НОВИНИ

Українських дрібних підприємців запрошують до Швеції на безкоштовні навчання

|

Стартує відбір підприємців для участі у безкоштовній тренінговій програмі Шведського агентства міжнародного розвитку, інформує сайт Держпідприємництва України.

Шведське агентство міжнародного розвитку (Sida) запрошує представників з України до участі у тренінговій програмі «Стратегічний бізнес-менеджмент» (Strategic Business Management, SBM), яка орієнтована на власників і топ-менеджерів малого та середнього бізнесу.

Програма проходитиме у Швеції з 9 по 27 листопада 2015 року. Проведення регіонального семінару заплановано на червень 2015 року. Початковий семінар відбудеться у вересні 2015 року. Заключний семінар відбудеться у вересні 2016 року.

Навчання на програмах та проживання у Швеції фінансує шведська сторона. Переліт, візу та особисті витрати учасники оплачують самостійно.

Deadline подачі заявки – 20 квітня 2015 року.

Детальнішу інформацію про програми та умови навчання можна знайти за посиланням.

Довідка: Шведське агентство міжнародного розвитку (Sida) є організатором міжнародних тренінгових програм, які мають на меті покращення управлінських та технічних навичок представників країн-партнерів. Особлива увага надається секторам, у яких Швеція має значний досвід. 

 
Ілюстрація zaholovok.com.ua