ОСТАННІ НОВИНИ

Тіло загиблого волонтера Максима Овчарука привезли до Львова

|

Сьогодні, 25 березня, до Львова привезли тіло загиблого у зоні АТО волонтера та бійця Першої медичної роти ім. Пирогова – Максима Овчарука, позивний «Тарпан». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГФ «Рабів до раю не пускають».

Загинув Герой 9 лютого цього року під час виконання бойового завдання, підірвавшись на фугасі в селі Логвиново. Тіло загиблого Максима Овчарука довгий час не могли привезти до Львова проведення ДНК-експертизи.

 

«Завжди з посмішкою та власною точкою зору на все, Макс прагнув перемоги та гідного майбутнього для кожного. Тривалий час був волонтером і в якийсь момент разом зі своїм другом Дмитром Логуновим поїхав до зони АТО. Він загинув під Логвиново разом з Василем Задорожнім, товаришем з дитинства Дмитром Логуновим та Тарасом Кончевичем. Макс чекав на прихід весни, він мріяв, любив, жив та захищав. Нам його та не вистачатиме», – зазначили активісти громадського формування «Рабів до раю не пускають».

Молебень за загиблим відбудеться сьогодні о 19.00 год в передпохоронній каплиці, що по вул. Пекарській 52. Завтра о 10.30 тіло Героя повезуть до гарнізонного храму св. Петра і Павла, де в 11.00 почнеться відспівування. Після цього пішою ходою Максима Овчарука проведуть в останню путь до Личаківського кладовища.

 

Фото: ГФ «Рабів до раю не пускають»