ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи з десяток разів порушили премир`я. Обстріляли Троїцьке, Широкине та Піски

|

Бойовики на Донбасі продовжують провокативні обстріли сил АТО та знову активізували розвідку з повітря. Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 25 березня, інформує кореспондент Львівського порталу.

За ніч із 24 на 25 березня «російсько-терористичні угруповання» 10 разів порушили режим припинення вогню: з 20:00 до опівночі бойовики 6 разів обстрілювали українські позиції, ще 4 рази – з опівночі до 5 ранку.

На Донецькому напрямку о 21:35 бойовики вели вогонь по позиціях сил АТО зі 120-міліметрових мінометів у районі шахти Дутовка та селища Піски. Крім того, під вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів потрапило Опитне.

На Артемівському напрямку бойовики з 3:20 зі сторони Стаханова двічі обстріляли Троїцьке зі 120-міліметрових мінометів.

Поблизу Маріуполя вже декілька тижнів поспіль ворог не припиняє вогневий натиск на селище Широкине. Цієї ночі майже з опівночі і до 4:20 по населеному пункту били 120-міліметрові міномети.

Також у штабі АТО відзначають певну активізацію повітряної розвідки ворога: за минулу добу українські сили протиповітряної оборони виявили 7 літальних апаратів, 5 із яких проводили аеророзвідку в районі Маріуполя.

Фото:ipress.ua