ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій закликає готуватись до найактивнішого наступу російсько-терористичних військ

|

Перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає, бойовики і російські війська готують найактивнішу атаку на Україну.

Про це він заявив у інтерв`ю “Українській правді”.

Він нагадав, що перед всіма великими атаками терористи, як і зараз, багато говорили про начебто невиконання Україною мінських домовленостей.

“Співставляючи ту велику кількість живої сили і техніки, що сьогодні стоїть на кордоні з Україною, зважаючи на дані розвідки і на подібні заяви, адже вони як папуги повторюють те, що їм говорять з Кремля, я вважаю, що нам треба готуватися до чергової активної фази, а можливо найактивнішої атаки стосовно України”, – заявив він.

За словами Парубія такий прогноз підтверджують і розвіддані НАТО та США.

Коментуючи прийняття законів про особливе самоврядування в окупованих регіонах Донбасу, він заявив, що вони, в першу чергу, були прийняті для демонстрації західним партнерам дотримання Україною мінських угод і не зможуть зупинити російський наступ.

“Якщо ви мене спитаєте, чи я вірю в ці мирні переговори, я скажу: “Ні, не вірю”. Коли мене спитають, чи цей закон може зупинити Путіна, скажу: “Ні, не зупинить”, – сказав Парубій.

Фото: PHL