ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні планують закінчити поточний ремонт на вул. Шевченка

|

За інформацією Шевченківської районної адміністрації, сьогодні заплановано закінчити поточний ремонт на вул. Шевченка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Ремонтуємо ділянку дороги від залізничного переїзду в напрямку Рясне. Картовий ремонт виконує компанія «К-інвест», працює асфальтоукладчик. Площа відремонтованої ділянки дороги складатиме1600 м.кв. Ремонтники працюватимуть сьогодні до пізнього вечора, аби закінчити роботи», – зазначив начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Також сьогодні поточні ремонти доріг проводять на вул. Орлика – Миколайчука, ремонтують в’їзд у Львів зі сторони Жовкви.

Як додав Володимир Шульга, працівники ШРП «Шевченківського району» провели поточний ремонт вулиць Винниця та Омеляна Ковча. Заасфальтовано частину вул. Сорочинської, біля дитячого садка.

Продовжують ремонтувати і хідники. Так, відновлюють тротуар на вул. Ю.Липи на ділянці від вул. Панча до дитячого садка, на вул. Панча та на вул. Золотій.

У найближчих планах  – ремонт тротуару на вул. Мазепи, 11А-13А, біля скверу на вул. Клепарівській, на ділянці від вул. Пстрака до вул. Золотої. також заплановано замостити бруківкою двір на вул. Мазепи, 15 – 23.

Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Шевченківському районі Львова у 2015 році у міському бюджеті передбачено 14 млн грн. Так, у міському бюджеті передбачено 6 млн гривень на поточний і капітальний ремонт доріг, 5 млн грн – на ремонт тротуарів, а також 3 млн грн – на дворові території.