ОСТАННІ НОВИНИ

Сина Януковича поховали у Криму?

|

Нове поховання в Севастополі на братському кладовищі, де поховані воїни, які загинули під час Першої оборони Севастополя, залишилося безіменним. Як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, поховання, яке, ймовірно, належить синові колишнього українського президента Віктора Януковича, не містить жодної інформації про покійного.

За словами доглядача кладовища, похорон був у понеділок, 23 березня, в першій половині дня. Процесія проходила в закритому режимі, а все кладовище по периметру було оточене. Однак інформацію про померлого доглядач кладовища надати відмовився.

Раніше в російських і кримських ЗМІ повідомлялося, що Віктора Януковича-молодшого було поховано в Севастополі.

 

Про смерть Януковича молодшого на озері Байкал у Росії стало відомо на вихідних. Щоправда російські ЗМІ з посиланням на МНС Росії стверджували, що в ДТП на Байкалі помер москвич Віктор Давидов, якому так само, як і Януковичу-молодшому, було 33 роки. Сьогодні Партія регіонів офіційно підтвердила загибель сина колишнього президента України Віктора Януковича.

Як відомо, Віктор Вікторович Янукович після повалення влади свого батька залишив Україну і, за повідомленнями ЗМІ, перебував у Росії.

Джерело фото: Радіо Свобода