ОСТАННІ НОВИНИ

Шахтарям Львівщини заплатять лише п’яту частину від заборгованості по зарплаті

|

Шахтарі Львівщини невдовзі отримають 35 мільйонів гривень заборгованої заробітної плати (всього 18% від суми загальної заборгованості у 190 мільйонів гривень – ред.). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

«Ми зробили усе можливе для того, щоб шахтарі отримали зарплату. Сьогодні надійде 10 мільйонів гривень на погашення поточної заборгованості з виплати заробітної плати шахтарів Львівщини, а завтра гірники отримають ще 25 млн. гривень», – повідомив Олег Синютка.

Як уже повідомляв Львівський портал, сьогодні відбувся пікет шахтарів Львівщини, після якого представників ДП «Львіввугілля» запросили на розмову до голови ЛОДА

У середу керівник Львівської області порушуватиме питання заборгованості під час засідання Кабінету Міністрів України, а вже у четвер зустрінеться з шахтарями.

Як відомо гірники не пристали на чергові обіцянки із погашення зарплати та оголосили про страйк, та можливе блокування міжнародних трас.

Також відомо, що присутні домовилися, що на засідання Кабміну разом з головою ОДА поїдуть представники шахтарів Львівщини.

 
Фото: Львівський портал