ОСТАННІ НОВИНИ

На виконком у мерію прибули водії маршруток та пільговики

|

На засідання виконавчого комітету прийшли десятки водіїв маршруток (з різних АТП), активісти кількох громадських організацій та громадяни, які мають право на пільговий проїзд у міському транспорті. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Нагадаємо, сьогодні, 23 березня, відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому заплановано розгляд запитання щодо відміни чи невідміни попереднього рішення про впорядкування перевезень пільговиків.

 

У п’ятницю, 20 березня, відбувся пікет Львівської міськради, під час якого вимагали скасувати обмеження проїзду пільговиків з 10-ї до 16-ї години у міському автотранспорті.

Як відомо, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті» 10 березня цього року.  Прокуратура подала до суду за обмеження проїзду пільговиків у Львові 13 березня.

Водночас Асоціація перевізників Львова сьогодні, 23 березня, заявила, що знімає із себе відповідальність за соціальну напругу, якщо виконком Львівської міської ради скасує обмеження пільговиків на проїзд у автобусних маршрутах з 10-ї до 16-ї години у міському автотранспорті. 

Фото: Львівський портал