ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком Львова може скасувати часове обмеження проїзду пільговиків у маршрутках

|

Сьогодні, 23 березня, відбудеться засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому заплановано розгляд запитання щодо відміни чи невідміни попереднього рішення про впорядкування перевезень пільговиків. Про це повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини, інформує кореспондент Львівського порталу.

Початок засідання заплановано на 14.00. Асоціація перевізників Львова закликає громадськість стежити за цим процесом.

Нагадаємо, у п’ятницю, 20 березня, відбувся пікет Львівської міськради, під час якого вимагали скасувати обмеження проїзду пільговиків з 10-ї до 16-ї години у міському автотранспорті.

Під час акції начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрій Голець повідомив, що мерія Львова уже підготувала проект про скасування рішення щодо обмеження дії пільгових посвідчень у міських маршрутках. 

Як відомо, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті» 10 березня цього року.  Прокуратура подала до суду за обмеження проїзду пільговиків у Львові 13 березня.