ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Стуса закрили на ремонт

|

Сьогодні, 23 березня, на ремонт закривають частину вулиці Стуса на ділянці від вул. Снопківської до пр. Червоної Калини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на управління інженерного господарства.

Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вул. Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №4А, 26, 30, 53.

Так, автобуси №4А, 26 та 53 оминатимуть вул.Стуса за такою схемою: від центру – вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – пр.Червоної Калини. У зворотному напрямі – пр.Червоної Калини – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка – вул.Панаса Мирного – вул.Франка.

Автобуси №30 курсуватимуть в об’їзд вул.Стуса за такою схемою: вул.Франка – вул.Панаса Мирного – вул.Угорська – вул.Карбишева – вул.Литвиненка та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року.

Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари».

Фото: Львівський портал