ОСТАННІ НОВИНИ

Віктор Янукович-молодший втопився в озері Байкал - ЗМІ

|

Молодший син екс-президента України Віктора Януковича Віктор загинув в Росії за трагічних обставин, пише Лівий берег.

Про це повідомляють відразу чотири джерела LB.ua, два з яких – у Російській Федерації з оточення екс-президента.

За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус “Фольксваген”, в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Хто був за кермом, не повідомляється.

Разом з тим, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутської області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п`ятьма пасажирами.

“В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити декілька фотознімків У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину Глибина в даному місці складає більше 20 метрів ..”, – Розповіли в прес-службі МНС.

“О 23.40 (ІРК) п`ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий” Фольксваген “, були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці« Хівус-10 ». Рятувальники Сахюртінського ПСП по передбачуваних координатам за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія “, – йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Нагадаємо, сини екс-президента Януковича після його втечі також емігрували до Росії, де і проживають в останній час.

Відзначимо, що Віктор Янукович-молодший відомий своєю пристрастю до автомобільних гонок та автомобілів. За час президентства батька він зібрав величезний автопарк ексклюзивних і дорогих авто.

Фото: espreso.tv