ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи не вгамовуються: події в зоні АТО за сьогоднішню ніч

|

В ніч, з 20 на 21 березня, у зоні проведення антитерористичної операції незаконні збройні формування продовжили провокативні обстріли наших позицій.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.
На Донецькому напрямку під вогонь з гранатометів і 82 – міліметрових мінометів 6 разів потрапило селище Піски. А в 23.35 по цьому ж населеному пункту бойовики били і зі 120 – міліметрових мінометів.
Також, о 2.30 ночі поблизу селища Опитне бійці АТО виявили розвідувально-диверсійну групу противника, яка намагалась пройти у глиб нашої території. Зав’язався бій, в ході якого ворог був змушений відійти. За добу, це вже друга невдала спроба бойовиків обійти наші позиції поблизу цього населеного пункту.
На Маріупольському напрямку, з 21.30 до 22.20 бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї і 120 – міліметрових мінометів по селищу Широкине.
На інших напрямках за ніч обстрілів не було.
Загалом, з 20 вечора 20 березня до опівночі бойовики 4 рази вели вогонь по позиціях сил АТО. Ще 5 випадків порушення режиму тиша зафіксовано з опівночі до 7 ранку.