ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири роки дали молодику з Дрогобича за розбійний напад

|

Апеляційний суд Львівської області засудив до чотирьох років позбавлення волі жителя міста Дрогобича, який разом зі своїм рідним братом у Стрию скоїли розбійний напад на продавця магазину побутової техніки. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

За їхньою інформацією, 31 травня 2014 року близько 18 години двоє молодих людей зайшли в магазин побутової техніки, що знаходиться в центральній частині міста Стрия. Оглянувши асортимент товару, молодики вийшли, про щось переговорили на вулиці, а потім знову зайшли в приміщення. У той час у магазині знаходилася тільки 22-річна жінка-продавець. Старший з чоловіків звернувся до неї з проханням – показати ближче мобільний телефон.

У той час, коли жінка схилилася, щоб взяти товар з прилавку, зловмисник наніс їй удар по голові пляшкою з-під пива. А потім схопив за волосся та приставив до скроні  сигнальний пістолет, пригрозивши застосувати зброю. У цей час його спільник, який до цього часу стояв біля дверей, забрав з полиць три мобільні телефони та планшет, а сам нападник  прихопив два телефони та готівку в сумі понад 1200 гривень. З награбованим обоє втекли з місця події. Загальна вартість викраденого склала майже 12 тисяч гривень. 

«Ми вийшли на слід зловмисників за декілька днів після скоєння злочину. Ними виявилися жителі Дрогобича, двоє рідних братів, 19 та 27 років. До цього випадку проблем з законом вони не мали. Наразі ми проводимо заходи з метою розшуку старшого з братів, 27-річного зловмисника, який ухиляється від слідства та суду», – розповів заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

У лютому цього року колегія суддів Судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області ухвалила вирок, яким молодшого з нападників, 19-річного жителя Дрогобича, визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій) КК України та призначено покарання – чотири роки позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його власністю.

Нещодавно вирок вступив у законну силу.

Фото: Львівський портал